Konkurrencebetingelser

Ved deltagelse af konkurrencen i nyhedsbrevet, accepterer du, hvis du vinder, at vi deler dit fornavn og hvilken by du er fra, på de sociale medier og hjemmesider, samt plakaten der er vundet/valgt. Du accepterer også at vi opbevarer dine personoplysninger, som er nødvendige for at kunne sende dig din plakat.

Vi trækker én vinder af en valgfri plakat blandt vores modtagere af nyhedsbrevet den første hverdag i hver måned, første gang d. 6/4-21. Man kan kun vinde en gang om året. 

Ved deltagelse af konkurrencer på de sociale medier, accepterer du, hvis du vinder, at vi deler dit navn/brugernavn på de sociale medier og hjemmesider, samt plakaten der er vundet/valgt. Du accepterer også at vi opbevarer dine personoplysninger, som er nødvendige for at kunne sende dig din plakat.

Det vil fremstå hvornår vinderen/vinderne bliver trukket og hvilken plakat og antal der er tale om, ved deltagelse på de sociale medier.

Vi trækker altid en tilfældig vinder af både nyhedsbrevet og på de sociale medier.

Vinderen bliver kontaktet direkte via mail, og vil blive bedt om at sende sit fulde navn og adresse. Disse oplysninger bliver udelukkende brugt til at kunne fremsende præmien. Har du vundet en konkurrence, hvor du kan vælge en valgfri plakat, bedes du linke til den ønskede plakat, sammen med dine oplysninger.

Du har 30 dage til at vende tilbage, når vi kontakter dig som vinder af konkurrencen. Vender du ikke tilbage inden for den periode, bortfalder præmien. 

 

Alle med bopæl i Danmark kan deltage i konkurrencerne.

Værdien af plakaten er max 249 kr (dette svarer til en plakat i A3 størrelse). Plakaten er uden ramme, medmindre andet er angivet.